Mitt golv blev jättevackert

Välkomna, välkomna och välkomna ska ni vara! Det har vart väldigt tomt utan er nu när jag inte har uppdaterat så mycket som jag brukar. Jag har saknat er väldigt mycket och jag tror att ni har saknat mig och mina inlägg också, det hoppas jag i alla fall. Jag såg att ni har frågat mycket om företaget Mr Woodchuck som håller på med bland annat golvslipning i Helsingborg. Jag tror att anledningen till ni har frågat är för att de gjorde ett sådant bra arbete hos mig och att ni kanske vill ha hjälp av dem också?

Som fick jag hjälp av Mr Woodchuck som jobbar med golvslipning i Helsingborg med att fixa mitt golv som inte såg bra ut. Som jag har nämnt i tidigare inlägg har jag fått väldigt många fläckar på golvet i hallen av skor och även mat som mina barn har tappat där, och jag kände då att jag ville ha golvet finare utan fläckar. Då sökte jag som sagt efter ett företag som håller på med golvslipning i Helsingborg och hittade då detta företag. Ni har ju sett bilder på golvet och det är en väldig skillnad, så jag tycker att ni borde ta hjälp av dem om ni vill ha ett fint golv. De kan verkligen förvandla vilket golv som helst till ett helt ”nytt” golv. Det är ju inte nytt men det känns så. Det var allt för idag, men jag hoppas att ni tycker om mina inlägg och min blogg. Kommentera gärna om vilka ämnen ni vill att jag ska skriva om i framtiden. Ha det fint nu.  

Du gillar kanske också...