Alla borde testa distanshealing

God dagens gott folk, ni är välkomnade hit till det här inlägget som kommer handla om distanshealing. Jag kommer även prata om företaget Gudinnekraft i Nord, vilket är företaget som jag har vänt mig till för just distanshealing. Om ni skulle vara intresserade av att veta mer om företaget eller deras tjänster kan ni få mer information här.

Först för något år sedan började jag känna hur min kropp hade hamnat ur balans, den kändes inte så som den hade gjort tidigare. Jag visste inte vad det berodde på så jag gick till många olika läkare för att se om det var någonting i kroppen som inte stod rätt till. Varenda läkare jag gick till sa att jag var frisk, att det inte var något fel på mig utan att det antagligen berodde på stress. Det känns som att allt beror på stress nuförtiden, vilket enligt mig känns konstigt. Jag har alltid haft tankesättet att det måste finnas något bakomliggande för att man inte ska må bra, oavsett vad det handlar om. Därför sökte jag egna lösningar när läkarna inte var villiga att hjälpa mig, det var då jag hittade det här företaget och såg att de jobbade med distanshealing. Det var något som direkt fångade mitt intresse, efter att ha läst lite om det var jag säker att det var något jag ville testa. Så jag hörde av mig till företaget för att få deras hjälp, vilket jag fick. Healingen jag fick hjälpte mig faktiskt en bit på vägen, jag blev inte helt frisk efter men jag märkte tydligt att något hade hänt. Jag mådde bättre men hade en bit kvar på vägen, hur som helst vill jag förmedla hur glatt överraskad jag blev över att distanshealing fungerade för mig.