Industriglasvägg i Helsingborg

Hej till alla er, mina goa läsare! Det är alltid lika roligt att komma tillbaka hit och sätta mig ner och skriva ett inlägg för er läsare. Det är som avkoppling, men samtidigt också ett ansvar eftersom jag vill leverera bra innehåll till er, såklart. Dagens inlägg kommer att handla om något lite speciellt, som industri glasvägg i Helsingborg och Linköping. Ja, varför skriver jag om det tänker du? Jo, ett företag som heter Nordisk Bygg och Industridesign levererar industriglasväggar i Helsingborg, och de har precis installerat nya väggar på min mans stora industrilokal som han driver. Han tyckte att de gjorde ett så bra jobb att han ville att jag skulle tipsa om dem i min blogg, för att de förtjänar lite extra publicitet! Och det höll jag så klart med om. Så då blev det så!

Nordisk Bygg och Industridesign AB är ett kvalitativt och proffsigt företag som funnits ett tag och som fortsätter att leverera kompetenta lösningar till riktigt bra priser. De gör mer än bara industri glasväggar givetvis, och kan hjälpa dig med en massa mer. Men men, det var vad detta inlägget handlade om i alla fall. Hoppas ni tyckte det var intressant!

Du gillar kanske också...